Maatregelen ivm Corona uitbraak

Beste klanten,

Wij willen u graag informeren over de maatregelen die wij hebben genomen ivm het Corona virus. In het belang van ieders gezondheid willen wij gehoor geven aan de oproep om sociale contacten te minimaliseren. Door onderstaande maatregelen verkleinen we het risico op verspreiding van het virus maar kunnen we uw huisdier wel de noodzakelijke medische zorg blijven bieden.

  • We houden ons  aan de onderlinge veilige afstand. Daarom plannen we extra tijd tussen de consulten zodat er niet meerdere klanten tegelijk in onze wachtkamer aanwezig zijn.
  • Ook bij de behandeling van uw huisdier vragen we u de geadviseerde onderlinge  afstand van 1 m te bewaren. Indien nodig kan onze assistente  uw dier voor u vasthouden.
  • Wij vragen u om op de afgesproken tijd op uw afspraak te komen en om met maximaal 1 persoon per huisdier te komen.
  • Wij nemen extra hygiëne maatregelen zoals het desinfecteren van deurknoppen, pin apparaat e.d. en we zorgen voor extra handdesinfectie.
  • Als u verkouden bent kunt u niet naar de praktijk komen.
  • Als u twijfelt of het nodig is om met uw dier te komen, of als u liever niet zelf wil komen, bel ons dan om te overleggen. U kunt ook een belafspraak maken voor een telefonisch consult met de dierenarts.

Overigens worden honden en katten niet ziek van dit Corona virus en spelen onze huisdieren voor zover bekend  geen belangrijke rol bij de verspreiding van het virus.

We hopen dat we  de zorg voor uw huisdier kunnen blijven continueren en vertrouwen op uw begrip en medewerking in het belang van ieders gezondheid.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *