Opgelet… belangrijk nieuws m.b.t. de dienstenregeling

Vanaf 1 mei gaan wij als groep samenwerkende dierenartsen Nijmegen nauw samenwerken  met het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem. Op deze manier denken wij de spoeddiensten en de kwaliteit hiervan te kunnen waarborgen en verbeteren. Ook denken wij op deze manier deze service te kunnen blijven garanderen voor de toekomst.

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem is een nieuw dierenziekenhuis. Het is een doorverwijs- en een spoedkliniek. Overdag werken hier uitsluitend specialisten. Daarnaast leveren zij 24 uur per dag een spoeddienst voor de regio. Ernstig zieke dieren kunnen hier ook opgenomen worden en krijgen dan 24 uur per dag intensieve zorg en toezicht.

Op doordeweekse dagen, en ook op de zaterdag, is er tot 22.00  ’s avonds gewoon een dienstdoende dierenarts in Nijmegen bereikbaar.                    Uitsluitend voor spoed gevallen ’s nachts en op zon- en feestdagen kunt u gebruik maken van onze nieuwe spoed dienst regeling met Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem.

De dienstdoende dierenarts, en ook Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem, is tijdens de afgesproken diensttijden altijd bereikbaar op spoednummer  0900 112 0123.

De spoeddienst van Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem is ook rechtstreeks bereikbaar via  026-3333730.

Het adres van Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem is Meander 10, 6825 MB Arnhem.
www.edz-arnhem.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *