puppy consultatie

Een van de leukste dingen uit ons vak: die heerlijke puppies ! De eerste kennismaking met de Dierenkliniek is belangrijk voor uw pup voor u en voor ons. We doen er dan ook alles aan om dit bezoek tot een positieve ervaring te maken. We zien uw nieuwe pup graag in de 8e week voor de eerste kennismaking en (aankoop) controle.   Op 9 weken en 12 weken leeftijd volgen dan de volgende controles en  vaccinaties tegen oa parvo en hondenziekte. Met veel geduld en rust zorgen we ervoor dat dit prettige bezoekjes aan de dierenarts praktijk worden: een positieve ervaring voor u en uw pup.

Opvoeden, wel of geen bench, de pup en de kat, de pup en de kinderen,  vaccinaties of vacci-check, wandelen, zindelijk worden, groei en voeding, ontworming, tanden wisselen….: er komt nogal wat bij kijken bij een pup in huis. Tijdens de vaccinatie consulten is er ruim de tijd om alle vragen met de dierenarts en de assistentes te bespreken.

Bovendien bent u  ook altijd  welkom om met uw pup langs te komen in de praktijk.  Even wegen, een koekje halen, de voeding bespreken, of het toedienen van een ontwormingstabletje. Onze assistentes helpen u hier graag bij.

Rond de leeftijd van een halfjaar nodigen we u uit om met de pup op controle te komen bij de dierenarts. Nu kunnen de groei, het gebit en de gezondheid van uw pup nog eens goed gecheckt worden. Een goede basis is immers belangrijk voor een gelukkig en gezond leven. En dat wensen wij  wij  voor al onze puppies.